maanantaina, joulukuuta 28, 2009

Taylor's friends and BFs.


Taylorin yksi läheisimmistä ystävistä on Selena Gomez ja he viettävät kiireistään huolimatta paljon aikaa toistensa kanssa.
Status now: Vaikka molemmat ovat seurustelleet saman pojan kanssa (Taylor Lautner) he ovat todella ystävällisiä toisiaan kohtaan ja käyvät ostoksilla sekä yökylässä toistensa luona.

Miley Cyrus ja Taylor viettivät paljon aikaa toistensa kanssa kuvatessaan Hannah Montana: The Movieta, jossa Taylor esiintyi kappaleensa Crazier kanssa.

Status now: Heidän välinen ystävyytensä on kuihtunut, koska molemmat ovat hyvin kiireisiä. He myös deittailivat samaa poikaa (Lucas Till).

Taylor seurusteli pitkän aikaa Jonas Brothersista tutun Joe Jonaksen kanssa. Suhdetta epäiltiin, mutta se paljastui vasta Taylorin vihaisena vahvistettuaan suhteen, kun hän oli pettynyt Joen tapaan, jolla hän hoiti eron (noin puolen minuutin puhelu). Taylor kirjoitti albuminsa julkaisun viime hetkillä kappaleen Forever & Always, joka kertoo suhteesta. Joe jätti Taylorin huhujen mukaan näyttelijä Camilla Bellen vuoksi. Omasta mielestäni kappale Better Than Revenge voisi kertoa Joe-Camilla-Taylor kolmiodraamasta, mutta se voi myös liittyä johonkin ihan muuhun tilanteeseen. Taylor ehti ennen eroa esiintyä Jonas Brothersin livetaltioinnissa Jonas Brothers: The 3D Concert Experience.

Status now: Viime aikoina he ovat olleet yhteydessä ja selvästikin sopineet riitansa. Voiko heidän välilleen enää kehittyä ystävyyttä?Taylor Lautner & Taylor Swift eivät olleet yhdessä kauaa. He todennäköisesti tapasivat ensimmäistä kertaa Valentine's Dayn (Ystävänpäivä) kuvauksissa. Leffassa he ovat myös yhdessä. Pari nähtiin vain muutaman kerran ulkona syömässä valkokankaan toisella puolella. Vaikka Swift on Lautneria pari vuotta vanhempi, se ei seurustelua haitannut. Kuulemma Back to December kertoo heidän päättyneestä suhteestaan. Nykyään he ovat ystäviä. Itse olen veikannut myös, että The Story of Us voisi kertoa heistä, mutta se ei välttämättä pidä tietenkään paikkaansa.


Status now: Swift kirjoitti Lautnerista huhujen mukaan laulun Back to December.
John Mayerilla ja Taylorilla oli "pientä säätöä", mutta Taylorille selvisikin, että mies vain leikki hänen tunteillaan. He tapasivat toisensa kirjoittaakseen yhdessä laulun.

Status now: Taylor kirjoitti Johnista laulun "Dear John", jossa kuvailee miestä playeriksi, joka särkee tyttöjen sydämet.

Lucas Till & Taylor seurustelivat tavattuaan Hannah Montana: The Movien setissä. Lucasin sanojen mukaan, suhteessa ei ollut tarpeeksi kipinää onnistuakseen. Lucas oli mukana Taylorin You Belong With Me -musavideolla.


Status now: Varmaan ystäviä.


Taylor & Abigail ovat parhaat kaverukset jo high schoolista asti. Taylor kirjoitti Abigailista ja hänestä kappaleen Fifteen, jonka musavideolla Abigail myös esiintyy.

Status now: Edelleen parhaat kaverit.Jake Gyllenhaal ja Taylor seurustelevat juuri nytkin. Jake on tuhlannut tyttöön jo paljon rahaa lennättääkseen tämän luokseen. Vaikka Gyllenhaal onkin paljon Swiftiä vanhempi, pari toivottavasti kestää vielä kauan!

Status now: Seurustelevat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti