lauantaina, maaliskuuta 05, 2011

TAYLOR 2010!

Ajattelin tehdä tällaisen pienen katselmuksen siihen, mitä Taylor koki vuonna 2010. Taylorille se vuosi oli hyvin suuri, sillä hän rikkoi monia ennätyksiä ja sai monia palkintoja! Myös ihmissuhde elämä heittelehti hyvin voimakkaasti.


Taylorilla oli vuonna 2010 Fearless-kiertue. USA:ssa se alkoi toukokuun aikoihin ja päättyi kesäkuussa. Taylor tosin keikkaili ympäri maailmaa sen jälkeenkin. Taylor kävi Japanissa ja Australiassa todella monta kertaa viime vuonna.
Taylor sai todella monia titteleitä. Hän oli People-lehden kiehtovin henkilöistä 2009. Taylor oli myös Seventeen-lehden Style Star. Taylor oli ensimmäisenä Billboardin Top Female Artists of 2009 -listalla. The Associated Press äänesti Taylorin Entertainer Of The Yeariksi.


Taylor pääsi myös kymmenien ja taas kymmenien lehtien kanteen. Erikoisimpia näistä ovat: espanjankielinen Ragazza, libanonilainen Sayidaty ja Japanin Elle. Kuuluisimpia lehtiä, joiden kannessa Tay oli ovat: Elle, Marie Claire ja Glamour.
Taylor ei unohtanut myöskään hyväntekeväisyyttä. Hän esiintyi lapsille sairaalassa, lahjoitti Children in Needille 13 000 dollaria ja hän myös esiintyi järjestön tapahtumassa, 250 000 dollaria hän lahjoitti USA:n kouluille ja hän oli Unforgettable Evening sekä Costume Institute Gala 2010 hyväntekeväisyystapahtumissa. Tay kävi myös tervehtimässä lapsia eräässä sairaalassa. Taylor lahjoitti 100 000 dollaria Kids Kingdomille Hendersonvillessä Tennesseen tulvien vuoksi. Taylor osallistui myös The Country Music Hall Of Fameen ja Museum's All For The Hall rahankeräykseen Los Angelesissa.

Taylor nähtiin myös hauskoissa tapahtumissa, kuten Paramoren Hayleyn ja Katy Perryn synttäreillä.
Hän kävi myös surullisissa tapahtumissa, kuten Hope for Haiti Telethonissa.

Taylor perusti faneilleen sivuston: http://www.taylorconnect.com/index
Taylor teki myös kahdelle miespuoliselle fanilleen haasteita:Taylor piti faneilleen myös 13-tuntisen Meet & Greetin.

Tay sai hirveästi palkintoja 2010. Taylor voitti People's Choice Awardseissa Favorite Female Artist -palkinnon, Grammeissa Best Country Artistin, Best Country Songin, Best Female Country Vocal Performancen & todella himoitun Album of The Year -palkinnon! Kids' Choice Awardseissa 2010 Tay voitti Favorite Songin ja Favorite Female Singerin palkinnot. Teen Choice Awardseissa Tay sai neljä palkintoa sekä Valentine's Dayn palkinnon. Palkinnot tulivat kategorioista: Choice Music; Album - Country: Fearless, Choice Music; Country Song: Fifteen, Choice Music; Female Country, Artist: Taylor Swift, Choice Movie; Female Breakout: Taylor Swift, Valentine's Day, Choice Movie; Romantic Comedy: Valentine's Day. American Music Awardsissa hän voitti Country Music - Favorite Female Artist -palkinnon.

Taylor teki kappaleen Boys Like Girlsin kanssa. Kappaleen nimi on Two is Better Than One.Taylorin ensimmäinen suuri rooli elokuvassa tapahtui Valentine's Day (Ystävänpäivä)-leffassa. Kuva ylempänä. Tay teki leffaan myös laulun Today was a Fairytale.
Taylorin myrskyisä ihastuminen John Mayeriin poiki laulun Dear John Taylorin lokakuussa ilmestyneelle uudelle levylle Speak Now. Taylor oli työskennellyt Johnin kanssa kappaleen Half of My Heartin parissa. Lucas Till taas lopultakin paljasti mitä hänen ja Taylorin välillä oli joskus ollut. Taylor seurusteli 2010 loppuvuonna Jake Gyllenhaalin kanssa, mutta he erosivat 2011 vuoden alkupuolella.


Ystävistä Taylor vietti aikaa eniten Selena Gomezin kanssa.

Ennätyksistä mainittakoon, että Taylorin levy Fearless oli vuoden 2009 myydyin levy. You Belong With Me oli Radio Disneyn 2009 vuoden Top 50 -listan ykkönen. Taylor oli parhaiten myyvä digital artist historiassa! Ja tämän lisäksi Tay on nuorin sooloartisti, joka on koskaan ollut vuoden myydyimmät -listan ykkösenä. Taylor rikkoi ennätyksen 'parhaiten ensiviikollaan menestyneestä biisistä naisartistilla'. Taylorin Fearless-levystä tuli loppujen lopuksi kaikilla ennätyksillään eniten palkintoja saanut albumi countryn historiassa! Mine päätyi ykköseksi iTunesissa. Taylor oli ykkösenä Billboardin 21 under 21 Music's Hottest -listalla.

Taylor löytyi myös markkinointihommista - nimittäin hänestä tuli Sonyn maailmanlaajuinen virallinen edustaja ja Tay tekikin Sonylle mainoksen:

Taylorista tuli myös nukkeja kauppoihin! Hän myös pääsi CoverGirlin uudeksi mainoskasvoksi!


Taylorilta ilmestyi Fearlessin ja Minen musiikkivideot! Mine-videosta kuva ylempänä.
Taylorin Fearless-kiertueen kunniaksi julkaistiin Fearless Platinum Edition DVD!
Big Machine Records antoi Taylorille jättiläismäisen laatan 10 miljoonan myydyn levyn, ykköslevyn tekijänä 2009 ja parhaiten myydyn digitaalisen artistin historiassa tunnustuksena. Kantritähti vastaanotti myös the Hal David Starling Awardin Songwriters Hall of Famella.
Taylor sai myös vahanuken New Yorkin Madame Tussauds'lle.

Taylla oli siis tapahtumarikas vuosi! Toivottavasti vuosi 2011 tuo Taylle mukanaan kunniaa ja lisää ennätyksiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti