maanantaina, helmikuuta 01, 2010

GRAMMY-EXTRA: kaikki Grammeista!Punaisella matolla! Tay on pukeutunut todella kauniiseen siniseen mekkoon! (: Lisää kuvia matolta: TÄÄLTÄ!


Taykin on järkyttynyt; jo kaksi Grammya kädessä ja enemmän on tulossa!Taylor viihtyi Grammeissa musiikkimaailman suurimpien tähtien kanssa; kuvassa Tayn lisäksi Katy Perry, Rihanna & Fergie. LISÄÄ KUVIA.
Grammyjen esityksen harjoitukset! Lisää KUVIA.

PALKINNOT:


BEST COUNTRY ALBUM / FEARLESS


BEST COUNTRY SONG / WHITE HORSE


BEST FEMALE COUNTRY VOCAL PERFORMANCE / WHITE HORSE - TAYLOR SWIFT


ALBUM OF THE YEAR / FEARLESS


----------------------------------------------------------------


Album of The Year oli näistä suurin Taylorin saama palkinto ja kategoriassa hän päihitti Beyoncén, The Black Eyed Peasin, Lady GaGan ja Dave Matthews Bandin. Onnea Taylle!

Juhlista ei selvitty ilman suurta kohua; Taylor nähtiin puhumassa entiselleen poikaystävälleen Joe Jonakselle ja jopa halaavan tätä! Ex-pari on selvästi saanut riidat sovittua ja jatkaa nyt ystävyyden merkeissä... ellei enemmänkin?


Tarina tämän takana saattaa hyvinkin olla seuraava: Joe Jonaksen veli Nick on vetänyt keikoillaan Tayn laulun You Belong With Me muutaman kerran. Tay ajatteli tätä ystävällisyyden osoitukseksi hänelle, ja ryhtyi Nickin seuraajaksi Twitteriin. Myöhemmin Tay on nähty Nickin keikan after partyissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti