keskiviikkona, elokuuta 18, 2010

KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA 2

Emsden lähetti lisää mielenkiintoisia kysymyksiä! Tässä taas vastaukset! Ja kaikki voi lähettää kysymyksiä koskien Tayloria Tagboardiin!

Minkä ikäinen Taylor on?
- Taylor on tällä hetkellä 20 vuotta vanha. Hän on syntynyt 13. joulukuuta 1989.

Onko Taylorilla tytön vai pojan nimi?
- Nykyään nimi toimii molemmilla sukupuolilla, mutta alunperin Taylor on poikien nimi. Nimi kuitenkin äännetään hieman erilailla. Nimen alkuperä on englannista ja vanhasta ranskankielestä ja nimen merkitys tulee sanasta tailor eli suomeksi räätälöidä, leikata. Nimeä käytetään myös sukunimenä. Nimestä on kuusi muunnosta; Tailer, Tailor, Tayler, Zailor, Zaylor ja Zaylour. Nimi on tosiaan hämmentävä, koska kuuluisa leffatähti Taylor Lautner on mies ja Swift puolestaan nainen. Vielä hämmentävämpää on, että nämä Taylorit seurustelivat. Ja jos he menisivät naimisiin, molempien nimi olisi Taylor Lautner :D

Onko Taylor näyttelijä tai joku muukin kuin laulaja?
- Taylor on pääosin tuo mainittu laulaja. Hän myös kirjoittaa lauluja. Swift on aloitellut näyttelijänuraa vuodesta 2009 esiintymällä live-taltioinnissa Jonas Brothers: The 3D Concert Experience cameo-roolissa (seurusteli silloin Joe Jonaksen kanssa), ohjelmassa CSI: Crime Scene Investigation Haley Jonesina (jakso nähty myös Suomessa), Hannah Montana: The Moviessa cameo-roolissa, hän on myös juontanut yhden Saturday Night Liven ja 2010 hän tähditti Valentine's Day -leffaa tekemällä ensimmäisen oikean leffadebyyttinsä Feliciana. Toivottavasti leffa saa vielä jatkoa, että näemme Tayloria useamminkin valkokankaalla.

Kiitos Emsdenille ihanista kysymyksistä ja muistakaa: KAIKKI SAA LÄHETTÄÄ KYSYMYKSIÄ TAGBOARDIIN, JOSTA SITTEN VASTAILEN POSTAUKSIIN! :D KYSY IHAN MITÄ VAIN TAYLORISTA JA ETSIMME VASTAUKSEN!

XOXO, MARISSA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti