tiistaina, syyskuuta 14, 2010

Taylor kieltäytyi esiintymisestä Kanyen kanssa.


E!Online: Taylor kieltäytyi esiintymästä Kanye Westin kanssa VMA:ssa. Oltiin suunniteltu, että Taylor lopettaisi Kanyen kanssa shown lopettaen koettelemukset Kanyen teosta. MTV:n, Taylorin ja Kanyen henkilökunnat yrittivät saada Taylorin mielen muuttumaan, mutta tuloksetta.
US Magazine: Kanye sai tietää, että Taylor aikoi tehdä laulun hänestä ja halusi puhua Taylorin pois siitä. Taylorille tuli paha mieli. He juttelivat ja kaikki on hyvin nyt, mutta he sopivat, että kaikki mitä he puhuivat pysyisi heidän välillään.
PopEater: Taylor ei ole kiinnostunut levyttämään laulua, jonka on tehnyt Kanye West. Kanye sanoi, että kirjoitti Taylorille todella kauniin laulun ja halusi tytön esittävän sen. Lähde kertoi; "Taylor kirjoittaa omat soundinsa ja on ollut todella menestyvä siinä. Miksi hän haluaisi laulaa yhtään Kanyen tekemiä lauluja? Viimeisin juttu, mitä Taylor haluaisi tehdä olisi huomion ja rahan antaminen Kanyelle. Kanyen pitäisi laulaa Taylorin tekemiä lauluja, eikä toisinpäin."
Stara.fi: Kanye on kirjoittanut Twitter-blogiinsa olevansa syvästi pahoillaan mokastaan. Hän kertoi “verensä vuotaneen” ja väitti peruuttaneensa tapauksen vuoksi kiertueen supertähden kanssa ja ajaneensa vaatemerkkinsä alas. Kanyen kerrotaan myös kirjoittaneen seuraavalle levylleen kappaleen, joka on omistettu Swiftille.
YOUR MARISSA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti