lauantaina, lokakuuta 16, 2010

Taylor haastettu oikeuteen?


The Hollywood Reporter: Musiikkimanageri Dan Dymtrow väittää, että hän omistaa miljoonia, koska hän löysi Taylor Swiftin (ja toi hänet julkisuuteen), hän allekirjoitti (sopimuksen) huhtikuussa 2004, kun Swift oli 14. Dan oli avairoolissa Taylorin uran luomisessa, ennen kuin sai potkut heinäkuussa 2005 juuri ennen kuin Taylor sai sopimuksen Big Machine Recordsin kanssa ja Taysta tuli maailmanlaajuinen kuuluisuus.
Dan sanoi, että hän teki sopimuksensa Taylorin ja hänen vanhempiensa kanssa sillä ehdolla, että hänelle maksettaisiin 5%-10% tai enemmän Taylorin musiikkiurasta. Taylorin kehittämisen ja esittelemisen Big Machine CEO:n Scott Borchettalle jälkeen, Dan sanoi, että Swiftit antoivat hänelle potkut, että olisivat voineet jättää hänen palkkansa maksamatta.
Taylorin asianajaja vastaa syytteeseen tällä tavalla: "Hänen syytöksensä Taylorin menestyksestä ja Taylorin sopimuksesta ovat naurettavia. Ja jos hän saisikin ansioita syytöksillään, maksaminen sopimuksen mukaan olisi koko New Yorkin lakia vastaan, joka suojelee alaikäisiä, jotka tekevät sopimuksia."
xoxo, Marissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti