keskiviikkona, joulukuuta 22, 2010

LUUKKU 22

Taylorilla on ollut monia, monia parisuhteita nuoren elämänsä aikana. Vaikka kuuluisuudet eivät haluakaan olla tunnettuja siitä, kenen kanssa seurustelevat, ihmiset ovat uteliaita tietämään tällaisia asioita. Kokosin nyt siis Taylorin tunnetuimmat poikaystävät tähän luukkuun.


Taylor seurusteli pitkän aikaa Jonas Brothersista tutun Joe Jonaksen kanssa. Suhdetta epäiltiin, mutta se paljastui vasta Taylorin vihaisena vahvistettuaan suhteen, kun hän oli pettynyt Joen tapaan, jolla hän hoiti eron (noin puolen minuutin puhelu). Taylor kirjoitti albuminsa julkaisun viime hetkillä kappaleen Forever & Always, joka kertoo suhteesta. Joe jätti Taylorin huhujen mukaan näyttelijä Camilla Bellen vuoksi. Omasta mielestäni kappale Better Than Revenge voisi kertoa Joe-Camilla-Taylor kolmiodraamasta, mutta se voi myös liittyä johonkin ihan muuhun tilanteeseen. Taylor ehti ennen eroa esiintyä Jonas Brothersin livetaltioinnissa Jonas Brothers: The 3D Concert Experience.

Taylor Lautner & Taylor Swift eivät olleet yhdessä kauaa. He todennäköisesti tapasivat ensimmäistä kertaa Valentine's Dayn (Ystävänpäivä) kuvauksissa. Leffassa he ovat myös yhdessä. Pari nähtiin vain muutaman kerran ulkona syömässä valkokankaan toisella puolella. Vaikka Swift on Lautneria pari vuotta vanhempi, se ei seurustelua haitannut. Kuulemma Back to December kertoo heidän päättyneestä suhteestaan. Nykyään he ovat ystäviä. Itse olen veikannut myös, että The Story of Us voisi kertoa heistä, mutta se ei välttämättä pidä tietenkään paikkaansa.


John Mayerilla ja Taylorilla oli "pientä säätöä", mutta Taylorille selvisikin, että mies vain leikki hänen tunteillaan. He tapasivat toisensa kirjoittaakseen yhdessä laulun. Myöhemmin Taylor kirjoitti Johnista laulun Dear John. Laulussa hän miettii, miksi John toimi näin. John Mayer on tunnettu naistenmies & playeri.


Jake Gyllenhaal ja Taylor seurustelevat juuri nytkin. Jake on tuhlannut tyttöön jo paljon rahaa lennättääkseen tämän luokseen. Vaikka Gyllenhaal onkin paljon Swiftiä vanhempi, pari toivottavasti kestää vielä kauan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti