lauantaina, helmikuuta 05, 2011

MTV3 - Helmi: Tämän takia Jake Gyllenhaal jätti Taylor Swiftin!

Pari kuukautta sitten kohistiin näyttelijä Jake Gyllenhaalin ja laulaja Taylor Swiftin löytäneen toisensa. Paljon julkisuutta saanut pariskunta on kuitenkin nyt eronnut.
Saattaa olla, että kantritähti Taylor Swift, 21, sai juuri aihetta uuteen lauluun. Lähteet paljastivat Us Weekly -lehdelle, että laulaja on nyt eronnut näyttelijä Jake Gyllenhaalista, 30, lyhyen suhteen jälkeen.
– Alunperin Jake otti häneen yhteyttä ja aloitti tämän kaiken, mutta nyt hän ei enää käyttäydy niin kuin olisi kiinnostunut, lähde paljastaa.
Toisiinsa liimautunut pari erosi juuri ennen uutta vuotta. Lähteiden mukaan Gyllenhaal jätti Swiftin.
– Hän sanoi, ettei hän tuntenut enää mitään eikä hän pitänyt siitä huomiosta, jota he saivat. Hän sanoi myös, että huomasi heidän ikäeronsa. Taylor on todella järkyttynyt. Sanoimme hänelle, ettei etenisi niin nopeasti, mutta hän ei kuunnellut, lähipiiriläinen sanoo.

Tämän takia Jake Gyllenhaal ja Taylor Swift erosivat!
Jake ei kaivannut suhteen tuomaa julkisuutta.Gyllenhaalin lähipiiristä puolestaan kerrotaan, että eron syy oli nimenomaan julkisuus.
– Jake välittää hänestä, mutta julkisuus oli liikaa hänelle. Hän haluaa pitää yksityisen elämänsä yksityisenä, ja se on vaikeaa, jos tapailee Tayloria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti