perjantaina, helmikuuta 25, 2011

Yellowcardin haastattelu

Yellowcardin haastattelussa oli pätkä, joka kertoi Taylorista:


Kun amerikkalaisella Taylor Swiftillä oli konsertti Manilassa juuri päivää ennen heitä, Yellowcardilta kysyttiin, haluaisivatko he katsoa hänen esityksensä.
Pojat vastasivat kuorossa: "Kyllä, ehdottomasti!"
Ilmeisesti Manila on kolmas paikka, jossa he esiintyvät Swiftin jälkeen, jolla on myös maailmankiertue nimeltään "Speak Now".
"Me tavallaan seuraamme häntä. Me esiinnyimme Osakassa päivän hänen jälkeensä. Tokiossa esiinnyimme kaksi päivää hänen jälkeensä. Ja nyt olemme täällä Manilassa. Emme me ahdistele häntä." hän sanoi saaden kaikki nauramaan.
Key muistutti tapaamisesta laulajan kanssa ensimmäisen kerran vuonna 2004 yrityksen toiminnossa Minnesotassa, jonne he olivat molemmat kutsuttu esiintymään.
"Hän soitti ensimmäisenä tai toisena. Hän oli hyvä, mutta se oli mielestäni jo ennen kuin hänen ensimmäinen albuminsa oli tullut ulos. Olimme hänen kanssaan bussissa, ja hän otti kuvia meistä. Se oli melko hauskaa, koska hän oli luultavasti vasta 16 tai 17 vuotta vanha, juuri aloittamassa uraansa."
"Ja tiedäthän, kun on nähnyt mitä hänen uralleen on tapahtunut sinä aikana, se on aivan uskomatonta.Olisi mahtavaa, jos me olisimme mahdollisesti olleet osana jossakin, niin aikasin hänen urallaan, joka on niin menestynyt, niin massiivinen voima musiikin alalla." sanoi hän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti