keskiviikkona, joulukuuta 15, 2010

LUUKKU 15


TAYLORIN "Taylor Swift" CD:N LAULUJEN TAKANA.

Tim McGraw KLIK

Kenestä: Laulu kertoo Taylorin kesäromanssista ja kuinka kantriartisti Tim McGrawin kappale saa muistot esiin. Hän erosi poikaystävästään, kun poika muutti muualla mennäkseen yliopistoon.
Muuta kiinnostavaa: Taylor kirjoitti laulun matikantunnilla lukiossa.
Taylorin sanoin: "Aloin miettiä kaikkea, mikä hänestä muistutti (niin laulu syntyi). Laulu merkitsee minulle paljon ja sen takia laitoimme sen ekaksi kappaleeksi levylle."

Picture to Burn KLIK

Kenestä: Taylor kantaa kappaleessa kaunaa entiselle poikaystävälleen.
Muuta kiinnostavaa: Laulua on sensuroitu. Kohta "I'll tell mine you're gay" on muutettu "you won't mind if I say".
Taylorin sanoin: "Yritän aina kertoa yleisölle, että yritän tosissani olla kiltti ihminen... mutta jos saat sydämeni särkymään, loukkaat tunteitani tai olet todella ilkeä minulle, kirjoitan laulun sinusta. Haha. Tämä laulu on täydellinen esimerkki."

Teardrops on My Guitar KLIK

Kenestä: Kappale kertoo pojasta nimeltä Drew. Taylor on salaa ihastunut Drew'hun, mutta Drew tykkää toisesta tytöstä. Drew oli Taylorin luokkatoveri.
Muuta kiinnostavaa: Tässäkin laulussa vaihdettiin laulun sanoja "I laugh 'cause it's so damn funny" "I laugh 'cause it's just so funny"
Taylorin sanoin: "Drew looks at me... I fake a smile so he won't see..."

Should've Said No KLIK

Kenestä: Laulu kertoo exästä, joka petti Tayloria.
Muuta kiinnostavaa: Taylor on kertonut, että laulu on perustunut juuri niille sanoille, mitä Taylor sanoi kohdatessaan pettäneen pojan.
Taylorin sanoin: Verratessaan kappaletta Picture to Burniin: "Should've Said No on enemmänkin moraalinen lausunta. Picture to Burn on vihainen ja 'olen yli hänestä' asenteella. Should've Said No on kuin 'rakastin sinua, olimme mahtavia ja ihania yhdessä, mutta pilasit tämän ja olisin vielä kanssasi (ellet olisi tehnyt sitä)'."

Our Song KLIK

Kenestä: Taylor kirjoitti laulun poikaystävästään, jonka kanssa hänellä ei ollut yhteistä laulua.
Muuta kiinnostavaa: Taylor kirjoitti laulun ei vain poikaystävälle, vaan myös kykykilpailuun, eikä aikonut laittaa tätä kappaletta ollenkaan levylle.
Taylorin sanoin: "Siinä on jotain taikaa, kun kappale kuulostaa niin pirteältä."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti